Försäljningar som startar första veckan i december

IFK Umeå P09

Den här veckan har ännu ett lag ifrån Umeå valt att starta upp en försäljning via Miljökassen. Det är IFK Umeå:s pojkar födda -09 som vill tjäna pengar till lagkassan och som startat en försäljning av Serla toalett- och hushållspapper.

Miljökassen har gjort ett samarbetsavtal med huvudföreningen IFK Umeå, där flera sektioner sedan tidigare valt att sälja toalett och hushållspapper via Miljökassen. När vi snart finns lokalt i Umeå så kommer det bli ännu enklare att samarbete med sitt lag, skolklass eller förening om man vill sälja toalett och hushållspapper eller källsorteringskassarna Panten och Returen.

Strömsbackaskolan

Den här veckan startar skolklassen Natur 3BC upp en försäljning via Miljökassen. De är en i raden av många skolklasser som under hösten startat upp försäljning av att sälja Serla toalett- och hushållspapper för att tjäna pengar till klasskassan. Riskfritt såklart, bra förtjänst och en produkt varje hem och företag behöver.

Örnsköldsviks gymnastikförening

Under första veckan i december startar Örnsköldsvik gymnastikförening upp en försäljning av Serla toalett- och  hushållspapper. Ca 80 medlemmar ska under två veckor sälja papper för att sen leverera det till sina kunder innan jul. Enkelheten att Miljökassen håller till i Örnsköldsvik gjorde deras beslut enkelt att samarbeta med Miljökassen. Alla som sålt i föreningen får komma till Miljökassen och hämta sitt papper. På detta sätt så slipper de själva hantera alla pallar med papper . Det står Miljökassen för såklart!

Vi önskar dem och alla andra som säljer under december lycka till med sin försäljning. Miljökassen har välfyllda lager och är redo att leverera omgående när våra kunder önskar leverans.

Facebook
Instagram