Om oss

Vi som jobbar på Miljökassen har alla en gedigen bakgrund inom idrotten och föreningslivet. Dels som aktiva i olika föreningar men framförallt som ledare/tränare av olika lag och som styrelsemedlemmar. Vi vet att det man helst bara vill göra är att få hålla på med sin idrott eller aktivitet, men det behövs alltid pengar för att få föreningen att fungera som man vill. Att åka på träningslägret, cupen, körresan eller kunna ha råd att boka en buss till en bortamatch, kostar pengar och det kan bli kostsamt att ta dessa från egen plånbok varje gång.

Det många uppskattar med vårt upplägg är att vi inte krånglar till saker och ting. Det är enkelt att samarbeta med oss.

Produkterna vi idag erbjuder är kvalitets toalett och hushållspapper av märket Serla och de väldigt populära källsorteringspåsarna Returen och Panten

Produkterna är mycket lättsålda och ni säljer dem direkt till nära och kära, grannen eller på arbetsplatser i fikarummet m.m.

Varför inte göra ett samarbete med er lokala livsmedelsbutik eller er återvinningsstation där ni under en helg kan sälja Returen och Panten direkt till konsumenten!

Produkterna används i Svenskahem dagligen. Toalettpapper och hushållspapper säger sig självt att det används. Returen och Panten är ett utmärkt sätt att källsortera på ett enkelt och enhetligt sätt innan man åker till sin återvinningsstation eller till sin pantstation. Papper, Glas, Metall och Plast källsorterar man i respektive kasse som är i ett väldigt starkt och stabilt som dessutom är tvättbart. Pant, plastflaskor och plåtburkar lägger man i Panten som man sen återvinner genom att panta.

Vilka är det som jobbar på miljökassen?

Henrik Jonth,Försäljning och ”allt i allo”

Henrik är idag aktiv som innebandytränare åt sin äldsta son. Drömde om NHL tills verkligheten kom ikapp honom. Började då som fotbollstränare. Har under dessa år sålt det mesta för att laget skulle kunna åka på flera cuper och få nya matchtröjor mm. Bingolotto i mitten av 90 talet, det var tider det..

Henrik jobbar idag med det mesta, men trivs allra bäst med att vara ute på fältet och träffa våra befintliga och kommande kunder och tillsammans med dem göra samarbetsavtal som hjälper kunden att nå sina mål.

Du når Henrik på henrik.jonth@odprofile.se 070-292 13 35

Frida Jonth, Administration och fakturering

Frida är idag aktiv i två idrottsföreningar med diverse uppdrag. Har ett förflutet som fotbolls och innebandyspelare och gillar även hon Modo vilket inte synkar med övriga familjens favoritlag.

Frida sköter all fakturering och administration och ser till att vi har välfyllda lager med produkter för snabb leverans.

Du når Frida på info@miljokassen.se eller 0660-43 34 00

Marie Bylin

Marie gillar full fart och ordning och reda. Tvekar aldrig att ryka in där det behövs på Miljökassen och våra andra verksamheter. Marie ansvarar för allt marknadsmaterial vi tar fram från ax till limpa och trycker även mycket kläder till våra föreningar som vill ha hjälp med det.

Du når Marie på tfn 0660-43 34 00

Facebook
Instagram