Tjäna pengar till laget tillsammans med Miljökassen

Tjäna pengar till laget


Miljökassens yttersta mål varje dag i all kontakt med nya och befintliga lag och föreningar är att vi ska vara det självklara valet som samarbetspartner när man behöver tjäna pengar till sitt lag.

Vi erbjuder våra lag att helt riskfritt sälja våra hållbara produkter och på det sättet nå sina mål och drömmar med sitt lag.

Det ska vara enkelt att samarbeta med oss och tjäna pengar till sitt lag. Många av våra lag som säljer kör säljtävlingar för att få lite mer drag i sin försäljning.

Vill även ni göra det så ställer vi gärna upp med fina priser.

Genom oss kan ni enkelt tjäna pengar till föreningen

Vi har valt att erbjuda föreningar lättsålda produkter som ligger helt rätt i tiden att sälja. Varje hem och företag har dagligen användning för produkterna för ett hållbarare samhälle. Kakor kan man vara utan om man vill men toalettpapper är ett måste och att källsortera ligger helt rätt i tiden.

Toalett och hushållspapper från Serla och Lambi är såklart svensktillverkat och ett hållbart val där förpackningen är tillverkad i sockerrör vilket naturen gillar. Även svanen märkt och välkänt för alla sina möjliga kunder.

En fördel som nästan slår allt när man säljer toalett/hushållspapper är att de kunder man får första gången oftast själva återkommer när det börjar ta slut på papper, vilket gör att försäljningen blir ännu enklare nästa gång. Många av våra föreningar säljer idag toalett/hushållspapper 3-4 ggr om året och då oftast till samma kunder samt till nya som fått reda på att ni säljer.

Våra egna källsorteringskassar Panten och Returen bidrar till att alla hem och företag på ett enkelt sätt kan källsortera och sedan återanvända kassarna efter att man tömt dem på återvinningsstationen och pantat sina returburkar och flaskor. Kassarna är gjorda i termoplast vilket gör även dem återvinningsbara när det är dags att byta ut dem. När ni som förening väljer att sälja källsorteringskassarna Returen och Panten kan ni känna er unika. Ingen annan leverantör erbjuder liknande kassar vilket gör att konkurrensen bland andra föreningar inte kommer att ske.

Samarbeta med Miljökassen så ser vi till att ni får vara ensamma att sälja under en säljperiod på er ort om ni vill det!

Det bästa av allt. Ni får hela 50% tillbaka i vinst till er lagkassa när ni säljer Panten och Returen. 

Så här enkelt kommer ni igång med er försäljning:

 1. Utse en kontaktperson
 2. Beställ säljunderlag
 3. Starta försäljningen
 4. Leverera och ta betalt av era kunder
 5. Redovisa till oss och behåll vinsten!

Tjäna pengar till laget tillsammans med oss!

Källsorteringskassar - Returen

Returen är källsorteringskassar som varje hem och företag har nytta utav. Påsarna är gjorde i 150 gram slitstarkt laminerad polypropen, termoplast vilket gör även dem återvinningsbara

Returen är fyra kassar. Papper i blått, glas i grönt, metall i gult och plast i rött som står stadigt på plats även när de är tomma! Måtten på dessa fyra påsar är 31*31*44 cm. Den tydliga uppmärkningen med text och färg gör att även barnen kan hjälpa till att återvinna.

Kardborre som gör att man kan ställa påsarna bredvid varandra.

Tvättbara, bara att skölja ur för att hålla dem fräscha.

Snygg ytterförpackning för enkel hantering när man ska leverera kassarna.

Ni säljer ett set med fyra kassar för 180 kr och tjänar 90 kr!

Läs mer om Returen här! >>

Källsorteringskassar - Panten

Panten är källsorteringskassar som varje hem och företag har nytta utav. Påsarna är gjorde i 150 gram slitstarkt laminerad polypropen, termoplast vilket gör även dem återvinningsbara

Panten är två större påsar i svart att samla sin pant i. Båda är svarta och i måtten 32*32*65 cm. Den tydliga uppmärkningen med text och färg gör att även barnen kan hjälpa till att återvinna.

Kardborre som gör att man kan ställa påsarna bredvid varandra.

Tvättbara, bara att skölja ur för att hålla dem fräscha.

Snygg ytterförpackning för enkel hantering när man ska leverera kassarna.

Ni säljer ett set med två kassar för 180 kr och tjänar 90 kr!

Läs mer om Panten här >>

Toalettpapper

Serla Miljöval Maximeter toalettpapper är ett papper som räcker riktigt länge. Den har fler meter på rullen än Serlas vanliga rullar. Kompakta rullar som minskar transportbehovet. Dessutom är förpackningen tillverkad av sockerrör, vilket naturen gillar. Självklart svensktillverkat och svanen märkt.

Serla Maximeter toalettpapper innehåller 24 rullar och säljs för 200 kr och ni tjänar minst 60 kr per bal.

Serla innehåller 25 bal av samma artikel på en pall.

Läs mer om Toalettpapper här >>

Hushållspapper

Serla Miljöval Maximeter hushållspapper har hela 209 smarta, korta ark som effektivt hanterar allt spill. Dessutom på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Den har fler meter på rullen än Serlas vanliga rullar. En extra bonus är att förpackningen är tillverkad av sockerrör, vilket naturen gillar. Självklart svensktillverkat och svanen märkt.

Serla maximeter hushållspapper innehåller 12 rullar och säljs för 180 kr och ni tjänar minst 60 kr.

Serla innehåller 25 bal av samma artikel på en pall.

Läs mer om Hushållspapper här >>

Så här kan du sälja till laget

Att sälja våra produkter ska vara enkelt. Nedan ser ni lite tips på hur ni kan gå till väga och som andra lag framgångsrikt använt sig av.

 1. Använd våra säljblad och lägg ut dem på era föräldrars arbetsplatser.
 2. Skapa ett meddelande på sms och skicka ut till nära och kära om de vill stötta er förening genom att köpa.
 3. Använd sociala medier där ni eller era föräldrar är aktiva. Det är den klart enklaste möjligheten till bra försäljning utan att behöva göra någonting i stort sett.
 4. Skaffa fasta kunder som säkerligen kan tänka sig stötta er klass 5 ggr om året när det behövs påfyllning av toalett och hushållspapper. Panten och Returen är produkter som man vanligtvis säljer 1 gång om året eller vartannat år till samma kunder.
 5. Sälj på arrangemang som anordnas på er ort eller fråga er lokala matbutik om ni får stå utanför den och sälja.
 6. Självklart fungerar också gammal klassisk dörrknackning till grannar och nära och kära.


Facebook
Instagram